maanantai 22. joulukuuta 2014

Raksa-arkea.

Ostimme jo syksyllä tuollaisen impulssinaulaimen, hinta n.700e. Tai siis Arto ja appiukko osti ja Laura järkyttyi. Mutta vehje on kyllä jo hintansa haukkunut moninkertaisesti. Homma sujuu kuin rasvattu. Ja vaikka naulain itsessään painaa aika paljon, pystyy sillä naulaamaan pienemmällä hauiksellakin varustettuna ihan hyvin.

Meiän pyssy.
 Lapset ovat olleet raksalla mukana hyvin vähän. Porrasaukon reikä ja usea isompi läpiviennin reikä on sellainen riski, että sinne humpsahtaa pikkuneidit äkkiä. Isompi neiti on välillä ollut hetkittäin mukana ja tällöin on rakennusjätteestä syntynyt ruokaa tai piirrelty timpurinkynällä isoon finnfoam-levyyn.
Rakennustyömaaravintola

Päivän lounas

Tönö kuvattuna rannasta.
 Onneksi on tuo nykytekniikka. On niin helppoa raksalla kuvata, että tuo minulle tällainen ja sitten vain rautakaupassa näyttää samaa kuvaa työntekijälle. Tai usein laitan vielä alla olevan kaltaisen viestin kotiin, että onko varmasti oikea tuote. Samaten esim. rakennuspiirustuksia on lähetelty watsapissa kotoa raksalle. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niinhän se taisi olla.
Raksa-arkea. "Onks tää nyt oikeanlainen?"-kysely rautakaupasta watsapilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!