maanantai 24. elokuuta 2015

Portaista

Yksi viimeisimmäksi jääneistä isoista hankinnoista on sisäportaat. Jo reilu vuosi sitten ostimme käytettynä tori.fi-sivuilta puuportaat, jotka on tarkoitus hioa ja maalata, kunhan sinne asti ehditään. Nämä portaat tulevat kellarista keskikerrokseen.

Keskikerroksesta yläkertaan oli alun perin tarkoitus rakentaa portaat itse, mutta pitkän harkinnan jälkeen päätimme pyytää tarjouksia ja nipistää rahat jostakin. (=lue persnahasta)

Kesälomalla ehdin viimein pyytää tarjouksiakin useammasta firmasta. Hoviportaat ja Jussiportaat vastasivat saman tien, vaikka oli lomasesonki kuumimmillaan. Hoviportaiden tarjouksessa oli sekä maalaamattoman (=puuvalmiin) ja maalatun portaan tarjous. Tuo maalatun portaan tarjous oli vain himppusen kalliimpi maalaamattomasta, joten säästimme senkin vaivan. Lisäksi tarjous oli useamman satasen muita huokeampi.

Kun Koti Kannustalossa- facebookryhmässä oli vielä kehuttu hoviportaita hyviksi, päädyimme ottamaan portaat sieltä. Tulette varmasti kuulemaan lisää blogiyhteistyönkin merkeissä.

Tässä lopuksi haavekuvia ihanista portaista. Pinterestistä löytää kyllä kaikkea ihanaa. Meille tulee todennäköisimmin valkoiset portaat harmailla askelmilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!