sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Harkkoja, salaojitusta ja viemäröintiä.

Tontilla on nyt ollut leppoisat pari viikkoa. Rakennuslupa saapui ja tulee lainvoimaiseksi 2.7.. Tontin lohkomisestakin saimme jo alustavaa postia. Harkot saapuivat tontille viime viikolla ja niiden kantamista piti tietysti heti kokeilla. Kevyimmät 150 harkot painaa n.10kg ja painavimmat 200 valuharkot 25 kg. Viemäriputki ja salaojitukset on myös vedetty. Salaojat olisi ollut helpoin tehdä heti ensimmäiseksi, mutta talon koko ja paikka oli vielä niin auki, että teimme sen nyt hankalamman kautta lapiohommina. Tulihan valmista noinkin.

Pikkutimpuri 11kk on ollut mukana tontilla. Mahdoton menijä.

Tätä kolmevuotiasta ei tarvitse ihan niin silmä kovana vahtia. Taustalla nuo punaset paksut pömpelit on salaojitusta ja tuo vasemmalla oleva ohuempi pömpeli viemärin tarkastusputki. 
Harkkoja kilpailutimme lammin betonilta ja lakan betonilta. Rakennusliike Rantonen kysyi Lujan betonilta ja sai n.7000e halvemman tarjouksen!! Tilasimme harkot sitten hänen kauttaan. Ulkoseiniin tulee 380 eristeharkko ja maan alle jääviin osiin 380 kevytsoraharkko. Kantavat väliseinät tulee 200 valuharkosta ja kevyet väliseinät 150 kevytsoraharkosta.


Rannasta poltettiin juhannuksena iso risukasa, nyt on avaraa.

Hyvin kesti meidän tie n.35000kg kuljetusta. Kuvassa harkkorekka purettavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!