keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Keittiö ja valoja katossa.

Nyt on Gigantti taas kovasti mainostanut Epoq-keittiöitään ja meidänkin blogiin on porukkaa eksynyt sitä googlettamalla. Tilasimme keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet Epoqilta heti  rakennuspäätöksen ja talotoimittajan valinnan jälkeen. Riikka Oulun Gigantissa on asiakaspalvelijoista parhaimpia; luova, asiakasta kunnioittava ja joustava. Ihastuimme Epoqiin rakentajamessuilla ja suunnittelimme keittiön suunnitteluohjelmalla. Kodinhoitohuoneen piirsi Riikka liikkeessä vierailun aikana. 
Toimitus meni ihan päin p:tä niin keittiön, kodinhoitohuoneen kuin kodinkoneidenkin osalta. Kaikki tuli muutoin kuin oli sovittu. Tästä saimme kuitenkin sovittua Riikan kanssa korvaukset ilman ongelmia. Onneksi meillä ei ollut kiire.
Kalusteiden mukana tulee todella selkeä kokoamisopas ja tavara on pakattu niin, että esim. yksi kaappirunko on pakattu kokonaan yhteen laatikkoon ja kyljessä lukee selkeästi mistä kaapista on kyse. Materiaali on tuntunut jykevältä ja hyvältä kootessa. Myös mm.niittipyssy tulee mukana toimituksessa. Laatikoiden kokoaminen ja saranoiden laitto on ollut myös vaivatonta. Toimitusluettelossa on kerrottu myös mitä mihinkin kaappiin oli suunniteltu (aika vaikea muistaa valitsiko kaappiin hyllyt vai laatikot näin reilun vuoden jälkeen).
Muutoin voimme siis lämpimästi suositella Epoqia, paitsi toimitusten osalta.

Tarra paketin kyljessä kertoo sisällön.

Asennusopasta

Keittiötä on saatu jo kasattua mukavasti.

Nurkkaan tulee liesi ja liesituuletin. 

Tällaisen rungon oli Arto ja isänsä askarrelleet kaapin taakse. 
Pitäisi kaappien kestää seinässä.

Samaa runkoa.

Uuden astianpesukoneen ihmettelyä. 
Ja hei, meillä on valot katossa!!


Spotit takan ympärillä. Spotteihin tulee myös himmentimet.

Tällaiset spotit valitsimme.

Valmiin lattian koeajoa. On tilaa temmeltää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!