torstai 24. huhtikuuta 2014

Keittiötä ja kodinhoitohuonetta.

Alunperin oli tarkoitus hommata keittiö Ikeasta, koska ne on halpoja, kauniita ja niitä on aika paljon kehuttu. (ja itse suunnitteleminen ja kokoaminen ei ole meille ongelma). Jostakin eteen tupsahti kuitenkin Gigantin myymät Epoq-keittiöt. Yritin etsiä netistä tietoa, mutta sitä oli suomeksi vähän saatavilla. Ainoita juttuja oli tämä http://uudestavalosta.blogspot.fi/2013/10/keittio-kodin-sydan.html Rakentajamessuilla kävimme epoqqeja sitten ihan livenä ihmettelemässä ja sovimme suunnitteluajan Oulun Giganttiin Riikka-myyjän luokse.

Olin kotona suunnitellut keittiön valmiiksi Epoqin suunnitteluohjelmalla. (Suunnitteluohjelma oli paljon toimivampi kuin Ikean vastaava.) Tämän suunnitelman pohjalta aloitimme tapaamisessa työstämisen. Suunnittelimme sitten Riikan kanssa vielä kodinhoitohuoneenkin kun innostuimme ja sattui olemaan kaikki epoq-kalusteet -20% (myös hanat ja lavuaarit) !!

Keittiö näyttäisi suurin piirtein tällaiselta. Kaapin ovet ovat fassett-nimiset vaniljan väriset ja pöytätaso harmaa laminaatti. Astianpesukone tulee integroituna, toisin kun kuvassa on.Ja kodinhoitohuone tällaiselta. Yläkaapit punaiset ja alakaapit puhtaan valkoiset. Idea väritykseen tuli rakentajamessuilla olleesta mallikeittiöstä. Kaapit jatkuvat tuolle oikeanpuoleiselle seinälle, toisin kuin kuvassa. Oikeaan reunaan suunniteltu kuivauskaappi siirretään tuohon huutomerkin kohdalle. Ja tuo astianpesukone tulee olemaan pyykinpesukone. :D


Muuten ei näillä olisikaan ollut vielä kiire, mutta kun sattui noin hyvä ale vastaan. Vaateostoksilla ei tuo -20% alennus yleensä tunnu missään, ihan sama maksaako paita 10e vai 8e, mutta kun 5000 euron keittiön saa 4000 eurolla niin se jo tuntuu! Nämä keittiö ja kodinhoitohuone tulee kustantamaan yhteensä noin 6500e sis. hanat, lavuaarit, pöytätasot, kaapit ja kaappien sisälle tulevat hienoudet. Maaliskuussa nämä sitten saapuvat meille. (eli vain vajaa vuosi odoteltavana....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!